Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


tesztek

2008.07.29

      Musa tesztje

 

                     

 

Milyen stílus jó?

 

Mi a kedvenc időtöltésed?

a.festés

b.köröm festés

c.társasjáték

 

Miylen a hajad?

a.szőke

b.barna

c.fekete

 

szemed milyen színű?

a.világosbarna

b.kék

c.zöld

Osztály szinted?

a.közepes

b.rossz

c.dicséretes

 

Hordasz sapkát?

a.igen

b.néha

c.nem

 

Hogy,mi lett a végeredmény az a végeredmény menüpont mutatja meg.

          Végeredmény

 

 

        

Itt van a végeredmény hogy,milyen stílus a jó?

Ha az a akkor legtöbb:Akkor te szeretsz kiöltözni bálra,esküvőre.Vagy olyanra ami olyan báli.És előkelőséged melett imádod a lassú táncott és a zenét.

Lassú videó

 

Ha a legtöbb b:Te nagyon szereted a discos öltözetett.És te úgy tervezed ha egy kicsivel nagyob leszel akkor Discoba jrsz.És ne az érdekeljen hogy,sötét színű ruhát választasz hanem milyen lesz a zene.Mertolyan ruhát kell keresned amilyen a zenéhez illik.Mert,akár akor szét szagadhat ha ilyen pörgös táncok vannak.

Neked ez a zene nagyon jó hogy,gyakorold a táncott:

 

Ha a legtöbb a a c akkor:Te nagyon szereted a gyors táncott.És azzal nem törödsz hogy,menyi ideig tart mert,a te stílusodhoz csak a tánc érdemes.

Mondjuk ilyen videó ami gyors:

Gyors videó

By:Sok ölelést kíván Musa!

     Hogy nézel ki?

 

        

Stella tesztje

Válaszd ki a megfelelőt az a a,b,c és d válaszok közül,mald számold össze,mely betűkből jelöltél be a legtöbbet,hohy megtudd,te milyen vagy.

Mesés ruha...

a.szeretnék boszorkánynak öltözni,hogy megtudjam,milyen érzés gonosz hatalommal rendelkezni:a fagyos Icy például csodás...és bitangul divatos

b.nevethetnékem támad,ha visszagondolok arra a pórul járt császárrá,akinek egy csaló varrt egy láthatatlan ruhát,amelyet az uralkodó azután...felvett...és pucéran járta be a birodalma utcáit!!

c.szerintem igazán mesés volt Grace Kelly ruhája,amit Ranier monacói herceggel tartott esküvője napján viselt.

d.mindig is arról álmodztam,hogy egy nap veszek egy csupa fehércsokiból és cukorból készült estélyi ruhát,amit a mese végén megehetek!

A szüleid-milyen szerencsés vagy!!!-le akarják cserélni a szekrényedet.Milyet választasz?

a.Lemásolnám a tiédet!!Ugyanolyat akarok én is!Tele pontosan olyan ruhákkal,mint neked vannak!...Klónozhatom??

b.Nagyot,kivilágítottat és átlátszót,hogy rögtön megtaláljam azt,amit keresewk...Az egyetlen ellenérv?!Varázsütésre rendszeretővé kellene válnom!!!

c.Legyen benne,mindenlegyen nagy,masszív és klasszkus,hogy soha ne menjen ki a divatból.

d.Le a szekrényekkel!!Egy hosszú acélruat szeretnék csak magamnak,amire felakasztom az összes cuccomat!

Szövetet kell választanod egy ruhához:mit vásárolsz?

a.Mindig is arról álmodoztam,hogy egyszer megtapasztalhatom a bőrömön a selyen lágy simogatást!

b.Nagyon érdekel az új anyag,amely nem nap káros sugarait...elkészíteném belőle a strandkendőmet,amelyre tavaly nyár óta vágyom.

c.Egy olyan mintás puplinszövetet veszek,mint amilyenben anyukám ünnepelte 18.születésnapját!Olyan nosztalgikus hangulatban vagyok!!

d.Valami nagyon különleges anyagot az eladótól:kizárólag természetes szálakból,kézzel szőtt szövetet!

Ha neked kellene megtervezned egy pár WinxClub márkájú csodálatos cipőt...milyen készítenél?

a.Nekem azok is nagyon tetszenek,amelyeket most videltek...akár tündérkként,akár közönséges kamaszkként!Nem csrélem le őket.

b.Azt,amit tündérként viseltek,átlátszó és törhetetlen kristályból készíteném;a másikat pedig fényesre tervezném,hihetetlenül magas sarokkal.

c.Formás sarokra cserélném a tömötött talpat...mert szerintem ez utóbbi kissé ósdi már.Továbbá kerülném a rikító színeket,és szürkére tervezném minde...a szürke semleges szín és mindenhez megy.

d.Ragaszkodnék a csizmához...roppant trendi,de kiegészíteném még pár apró részlettel:kis szárnyacskákkal,hogy gyorsabban repülhessetek és vészhelyzetekre tartogatott különleges titkos fegyverekkel!

 

Jelmezesbálba vagy hivatalos:minek öltöznél?

a.Őszintén szólva...valami szokványos dologra gondoltam:tündének öltözöm!!

b.Valami újdonságra vágyom!Megyek,sétálok egyet a belvárosban,hogy ihletet kapjak a forradalmi ötlethez.

c.Mindent megadnék,csakhogy belebújhassak Hamupipőke báli ruhájába!

d.Teliholdnak öltözöm:a húgom meg talán csillag lesz melletem...feltéve,ha cserébe veszek neki egy hatalmas adag eperfagyit!

Manyél az "Értékelés„ menüpontra és ott megtudod,hogy nézel ki!

 

By:Stella Értékelés

        Összeszámolnád,milyen betűt karikáztál

          be a ceruzddal és kitöltéseidedl be a leggyakrabban?

          Rendben!Akkor most olvad el a jellmezésed!!

 

                    

Ha a legtöbb az a:

Divatos:Szeretsz képben lenni az újdonságok terén,amelyeket szenvedélyesen és a legapróbb részletig követsz.Nem kockáztatod meg,hogy saját stílust alakís meg ki,és nincsenek forradalmi ötleteid sem;inkább választasz egy már létezőt,mintsem magad találj ki  egyet.Hogy mit tanácsolok?Próbáld meg...ne csak a legújabb divatot követni,hanem alakítsd ki a  "saját",egyedi stílusodat is!!

       

Ha a legtöbb a b:

Tele vagy ötlettel,és a fantáziád kimeríthetetlen;nem másolod le senki stílusát,jobban szereted te magad megalkotni a sajátodat és nem állnak távol tőled az új dolgok.Azonban ne becsüld le a külső fontosságát...a sajátodat sem...ne legyél olyan,mint Bloom,aki alig törödik magával,azután meg elkeseredettségben rohan hozzám segítségért,amikor valóban szép akar lenni!Legyél egy kicsit trendibb és lazább!Ha ösztönzésre van szükségeednézz csak rám!!!!

    

Ha a legtöbb c:

                           Klasszikus:

Nem hagyod,hogy a divat pillanatnyi szeszélye sodorjon,mert jobban kedveled a tartós dolgokat,amelyek biztonságot nyújtanak neked.Néha rád tör nosztalgia,és elszotyolodsz,ha látod,hogy rohan az idő.Próbálj meg kicsit magabiztosabb lenni,és ugorj fejest az életbe:néha a tiszvirág életű dolgoknak is megvan a maguk varázsa.Találd meg az egyensúlyt és---akkor tökéletes leszel!!

      

Ha a legtöbb a d:

Antikonformista:Soka,semmi nem befolyásolhat...és nem csak a divat terén!!Úgy gondolod,hogy téves minden,ami mellett a többség szavaz:gyakran igaz is,de vigyázz...a túlzásba vitt antikonformizmus is egyfajta ˝megalkuvás".Mondjak egy példát?Nézd  csak meg a barátnőmet,Musát...Ő kétségkívül mérséklet antikonformista.Ok?!

         

By:Stella